lördag 29 augusti 2015

Ny Jultröja!


Nu har jag köpt en till julig tröja, förra året köpte jag denna: Se här! Jag tycker att det är mysigt och trevligt med juliga tröjor. Jag har beställt från butiker via ebay då dem har de roligaste jultröjorna (mest variation) men jag vet att Asos även kan ha några fina tröjor med julmotiv.

Den här gången blev jag halvnöjd med min beställning. Jag tycker att tröjan är fin och gosig, jag kommer absolut att använda den - inget fel på själva tröjan. Det som gör mig mindre nöjd är att tröjan skiljer sig från bilden som jag såg när jag gjorde min beställning: Här beställde jag tröjan! Skillnaden från bilden och verkligheten är inte markant men om ni kikar på exempelvis snörena från luvan så är mina mycket kortare. Kikar man på snöflingorna i motivet så är dessa mycket tjockare än reklambilden.

Nu är jag nöjd ändå men detta ska man vara vaksam över när man beställer via ebay. Jag betalade "bara" ca 70-80 kr så jag känner inte för att klaga till butiken, för mig var detta (denna gång) inte så jättefarligt. 

2 kommentarer:

  1. Hur är det med storlekarna? Jag gillar mina tröjor stora men eftersom de här kommer från Asien så undrar jag om de överhuvud taget har stora storlekar, typ XL?

    SvaraRadera
  2. Härlig tröja, fin även om den inte var precis som du tänkt dig.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...