onsdag 18 december 2019

Ibland blir det såhär

Hur går det här då? Med julbloggandet? Inte så bra kan jag tycka. Det är redan den 18 december och den senaste uppdateringen här var den första december. Jag lovar att jag kommer få super-feeling när december är över och vilja julblogga då. Kanske är det så jag får göra, lägga fokus på "Julbloggandet" under resten av året när alla andra har det lite lugnare? Jag vet inte ...

Det är som sagt svårt för hjärnan att tänka "Jul" när det är 30 grader ute och jag vill gå runt i klänning (eller naken). Min dagliga blogg har också fått lida på senaste tiden av den enkla anledningen att det varit mycket för hjärnan. Jag uppdaterar just nu min youtube-kanal med videon om hur graviditeten går, dock på engelska, så det är alltid något. För den som undrar ... Igår beställde jag moderna tyg-blöjor då vi har tänkt testa det istället för att bara ha engångsvarianterna ... vi får se hur det går, hehe.

Hur som helst, det blir nog inte supermycket uppdatering på denna blogg för denna säsong. Jag kommer troligtvis uppdatera lite när vi har julafton men kanske inte mer än så – vill inte lova något.

Kram,
Michelle2 kommentarer:

 1. Jag läser gärna en utvärdering om tygblöjorna, hehe. Jag ska ha barn i sommar och skulle gärna vilja ha ett mer miljövänligt alternativ till engångsblöjor. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer absolut att skriva om hur det går med tygblöjorna, det lär bli en upplevelse minst sagt :P ... troligtvis blir det på denna blogg: https://mischakaros.blogspot.com/

   God jul!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...