söndag 30 november 2014

Julgodis: Trilingnöt och Noisettetoppar

TREVLIG FÖRSTA ADVENT!

Jag och lillasyster har gjort julgodis här hemma. Receptet kommer från Pernilla Wahlgrens bok "Pernillas Julgodis" och vi behövde bara tre ingredienser: Mjölkchoklad, hasselnötter och nötcrème. 


Trillingnöt: 150 g Hasselnötter och 150 g Mjölkchoklad, 50 g mjölkchoklad som topping.


Noisettetoppar: 150 g Mjölkchoklad och 150 g Nötcrème.

2 kommentarer:

  1. Åh men vad gott! Och granen var grymt fin!! :)

    SvaraRadera
  2. Trillingnötter tänkte jag också göra till jul. Men jag funderade på att först täcka dem i vit choklad och sedan doppa dem i mörk- eller mjölkchoklad:) Vi får se vad orken räcker till haha.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...