tisdag 23 oktober 2018

Edward Blom ... come down!

Läste denna artikel idag och kan inte annat än att skratta. Edward Blom får panik över att julen har börjat synas i butikerna redan och tycker att alla som redan börjar fira jul på olika sätt måste hata julen eller så beter de sig som barn som inte kan vänta med att öppna sina julklappar. Han tycks också anse att hade det inte rört sig om så många brutna jultraditions-lagar, utan endast några få, hade det varit lättare att "skratta bort".

Vad ska man säga? Alla är vi olika. Jag tycker att det är bra att julen syns i butikerna tidigt så folket hinner förbereda sig innan december slår till. Sedan om man väljer att slå upp julpyntet tidigt eller inte är väl ens eget val? De finns dem som har julpynt året om, men antar att dessa räknas som en av de få ... en sådan man kan skratta bort som lite knäpp bara.

Och att vi julgalna ska "dödar traditionen" ... Det är väl detta som är det fantastiska, att alla har sina egna sätt att fira sin jul? Inte MÅSTE alla börja i december precis samtidigt? Det är väl helt amazing att julen inte styrs så militäriskt?

So ... Calm down Edward Blom (and Tony Irving). It's not your business when other people choose to bring Christmas joy in their homes and hearts. If you don't like it, close your eyes and keep walking. Happy holidays! 



2 kommentarer:

  1. AMEN! Det där kommer jag verkligen aldrig att förstå. Särskilt inte att man dödar magin? Vems magi? Min ökar bara för varje år.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...