söndag 6 november 2016

Hemkommen från Australien!

Nu är jag tillbaka från mitt äventyr i Australien, wow vilken resa! Jag kan inte med ord beskriva vilken fantastisk resa jag har haft. De hade redan börjat med en del julskyltning i Australien och jag köpte faktiskt med mig hem några juldekorationer som jag givetvis kommer att visa vid ett annat tillfälle här på bloggen. 

Min dator är något ledsen och trög så jag funderar starkt på att börja spara undan för en ny (kanske en fin födelsedagspresent till mig själv i januari?). Detta bidrar därför till att varje inlägg på min julblogg blir ett frustrerande träningspass men frukta inte ... jag svettas igenom detta!

Jag köpte två nya jultidningar och drack glögg med mamma idag. Som ni kan se nedan har vi redan börjat julpynta här hemma. Mysstämningen är hög och julstämningen likaså. Just nu sjunger Elvis Presley "Blue Christmas" här hemma ... vilken lyx, eller hur? Hehe. 3 kommentarer:

 1. Skönt att se att jag inte är den enda som inte har kunnat stoppa mig själv från att juldekorera! Den här snön som har kommit är ju så julinspirerande:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt fantastiskt med snö nu, önskar bara att jag hade fått vara hemma och baka eller julpyssla. Jaja, snart är det helg igen :)

   svar: Ja, vi kunde inte låta bli här hemma. :D

   Radera
 2. Kul att höra att du hade en fantastisk resa!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...