Förra helgen bakade jag kanelbullar, två rundor blev det. Första gången gjorde jag helt gluten- och laktosfria bullar och andra gången blev det endast laktosfria bullar. Jag tycker att dem blev riktigt goda, båda varianterna. Det här behöver du:
1). 150 g laktosfri smör, 2). 50 g jäst, 3). 2 msk fiberhusk, 4). 5 dl laktosfri mjölk, 5). 1 dl ljus sirap, 6). 1 ½ dl kesella (istället använde jag laktosfri kvarg, original), 7). ½ tsk salt, 8). 1 dl strösocker, 9). 2 pkt Semper glutenfria mjölmix - 500 g st.
Fyllning: Smör, socker och kanel
Pensla och toppa: Ägg och pärlsocker
Jag hittade receptet hos Pernilla, se här!
Mums så gott!
SvaraRaderaMen åh! hur galet gott såg inte det där ut? :D
SvaraRadera