tisdag 12 maj 2020

Julspecial i Maj

Det börjar gå mot kallare tider här i Melbourne/Australien och det får mig direkt att tänka på julen. Passande nog visades Donal's Kitchen på TV:n, och det var alltså julspecialet från 2013. Jag har inte besökt Finlands julland själv men vill jättegärna göra det efter att jag såg detta avsnitt. Har du sett detta tidigare?


På tal om Norden ... Helt ärligt, jag har saknat Sverige under min tid här och speciellt nu när jag blivit mamma själv. Jag och maken har börjat leka allvarligt med idén att flytta tillbaka. Nu vet vi inte hur det blir med resor på grund av Coronaviruset och all "lock down", men jag vill verkligen tillbaka till Sverige.

Men ... vi måste fundera på arbete och boende innan vi kan göra flytten. Jag håller på att starta min egen hemsida med illustrationer. Jag har till och med börjat skriva på en julkalender som jag planerar att publicera närmare december. Till denna berättelse har jag en idé att göra mitt eget julspecial på Youtube. Idén värmer mig men vi får se om jag får ihop det. No pressure! 😅
4 kommentarer:

 1. Spännande med en egen julkalender! :D

  SvaraRadera
 2. Det måste kännas konstigt med jul på sommaren och sedan kommer vintern när det är sommar i Sverige :)

  SvaraRadera
 3. Du är ju så sjukt duktig på att teckna så en hemsida låter ju perfekt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nu finns det en hemsida, mischakaro.com Woop woop! :) Får se sen hur den ska användas mer. :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...